Medi Optiek
Lijst limit 3
Pagina: «   1   »
TESTSPAN? HOME?

Welkom bij Medi Optiek, uw opticien in Bussum

Bij het kopen van een bril, zonnebril en/of contactlenzen is goed advies erg belangrijk. Medi Optiek in Bussum is al jaren een specialist op oogzorggebied en door onze kennis en ervaring kunnen we u goed van dienst zijn als u raad nodig heeft. Daarbij nemen we voor de hand liggende factoren als prijs en kwaliteit uiteraard mee, maar ook minder voor de hand liggende zaken als kleur-, stijl en make-up advies horen bij ons complete advies op maat.


 

Gun uw ogen maatwerk

De huidige tijd vergt veel van uw ogen. Door intensief gebruik van diverse beeldschermen en toenemende drukte in ons dagelijks leven krijgen onze ogen een enorme hoeveelheid informatie te verwerken. Klachten als hoofdpijn, wazig zicht en droge, vermoeide, rode of jeukende ogen liggen daardoor op de loer. Een zo optimaal mogelijke en op maat gemaakte oplossing kan dit tot een minimum beperken. Ons professionele team staat klaar om u te adviseren wat voor u de meest optimale oplossing is.

 

 

 

Het oog wil ook wat

Een goede bril of zonnebril is één ding, maar ook uiterlijk speelt een rol. Medi Optiek heeft een grote en actuele voorraad met modieuze monturen van diverse topmerken. U kunt bij ons bovendien een kleurenanalyse en/of make-upadvies krijgen. In combinatie met uw nieuwe bril zorgt dit voor een fantastisch resultaat.

 

Meer
Naar de winkel

Uitgelicht....


module_facebook vrienden_height - 200 0
module_facebook vrienden_width - 197 0
module_facebook vrienden_datashowfaces - true 0
module_facebook vrienden_datastream - false 0
module_facebook vrienden_dataheader - false 0