-

Brillen

Welke moet ik kiezen?


In onze optiek moet een bril haarscherp zicht leveren en helemaal bij jou passen qua functie en stijl. Daarom is het belangrijk dat de bril perfect aansluit bij het doel waarvoor je hem gebruikt. Want elke situatie vraagt een specifieke kijkoplossing. Op het terras in de zon pak je de zonnebril erbij, achter de computer een (multifocale) werkbril en als je gaat sporten is een goede sportbril tegenwoordig onontbeerlijk.

Gelukkig zijn we bij Medi Optiek van alle markten thuis en hebben we voor elke activiteit een passende bril. Wil je meer weten? Klik dan hieronder op de soorten brillen die wij aanbieden en ontdek jouw perfecte match.

Haarscherp zien draagt bij aan een comfortabel gevoel. Het is daarom belangrijk dat je een brillenglas kiest die bij je past. Een criterium om op te letten is wat je overdag doet. Ben je aan het werk, rijd jij regelmatig auto of lees je vaak? De brillenglazen kunnen zo precies op jouw ogen afgestemd worden.

Als je een bril nodig hebt voor zowel veraf als dichtbij, dan zijn multifocale glazen de ideale oplossing. Hierin zijn diverse gebieden geslepen die in elkaar overlopen en waarmee je veraf en dichtbij goed kunt zien. Ook speciaal voor op je werk zijn er brillenglazen verkrijgbaar. Met jouw multifocale bril kun je het beeldscherm van je computer niet duidelijk zien en voor een leesbril staat de computer te ver van jou vandaan. Bureauglazen zijn de oplossing hiervoor. Deze glazen corrigeren de ogen op korte en middellange afstand en het leesbereik wordt groter.

Een zo optimaal mogelijke en op maat gemaakte bril kan ongemakken tot een minimum beperken.

Gun je ogen maatwerk

De huidige tijd vergt veel van je ogen. Door intensief gebruik van diverse beeldschermen en toenemende drukte in ons dagelijks leven krijgen onze ogen een enorme hoeveelheid informatie te verwerken. Klachten als hoofdpijn, wazig zicht en droge, vermoeide, rode of jeukende ogen liggen daardoor op de loer. Een zo optimaal mogelijke en op maat gemaakte oplossing kan dit tot een minimum beperken. Ons professionele team staat klaar om je te adviseren wat voor jouw de meest optimale oplossing is.

Oog voor jou

Bij Medi Optiek zetten we vol toewijding onze vakmanschap in om jou de best mogelijke oogzorg te geven. Integer en met respect adviseren we jou de beste en mooiste producten. In een mooie omgeving en een fijne sfeer.
Je bent van harte uitgenodigd in onze winkel in het hart van het Gooi: Bussum.

Bekijk ook×

Wij nemen telefonisch contact met je op