CBR Keuring

Blik op de weg


Ben je op zoek naar een oogarts in het Gooi en omgeving die een CBR keuringen kan uitvoeren?
Onze oogarts voert CBR keuringen uit in de winkel. De oogarts van Medi Optiek is gespecialiseerd in het uitvoeren van CBR keuringen, waardoor wij je uitstekend kunnen helpen bij het verkrijgen of verlengen van je rijbewijs. Maak vandaag nog een afspraak voor een CBR keuring bij onze winkel in Bussum,

De CBR keuring duurt ongeveer 30 minuten en onze oogarts zal je ogen onderzoeken op verschillende aspecten zoals gezichtsscherpte en kleurenwaarneming.

Medi Optiek staat op de website van het CBR vernoemd als Oogartsen die op korte termijn een CBR keuring kan uitvoeren

Hoe meld ik mij aan voor een CBR keuring?

Als je interesse hebt in een CBR keuring bij Medi Optiek in Bussum, dan kun je je gemakkelijk aanmelden door op de knop hieronder te drukken en je gegevens in te vullen. Wij nemen dan snel contact met je op om een afspraak in te plannen op een moment dat jou het beste uitkomt. Onze oogarts staat voor je klaar om je te helpen met deze keuring en al je vragen te beantwoorden. Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak voor een CBR keuring bij Medi Optiek.

Wat moet ik meenemen naar een CBR keuring?
  • Formulier CBR keuring. Hierop staat een code voor het invullen van de digitale vragenlijst in het keuringsrapport. 
  • Geldig identiteitsbewijs

Werkwijze

Stapsgewijs CBR keuring

1

Gezichtsvermogen

Een oogarts bepaalt het gezichtsvermogen met en zonder bril, ieder oog apart en beide ogen samen.

2

Ogen druppelen

De pupillen worden ingedruppeld met pupilverwijdende druppels. De druppels moeten 15-30 minuten inwerken (soms langer). Let op: de pupilverwijdende oogdruppels kunnen troebel zicht veroorzaken. Kom daarom met iemand mee of neem de fiets of het openbaar vervoer naar de afspraak.

3

Netvlies beoordelen

Als de pupil verwijd is kan de oogarts het netvlies beoordelen.

4

Uitkomst keuring

Aan het eind van de keuring zal de oogarts aangeven of je voldoet aan de voorwaarden voor verlenging van het rijbewijs.

5

Eventueel vervolg

Als je in eerste instantie niet voldoet, kan het zijn dat je een rijtest moet ondergaan bij het CBR. Je kunt bij het CBR terecht voor verdere stappen.

Oog voor jou

Bij Medi Optiek zetten we vol toewijding onze vakmanschap in om jou de best mogelijke oogzorg te geven. Integer en met respect adviseren we jou de beste en mooiste producten. In een mooie omgeving en een fijne sfeer.
Je bent van harte uitgenodigd in onze winkel in het hart van het Gooi: Bussum.

Bekijk ook