tab-medi-optiek-contactlenzen

Contactlenzen voor alle situaties

Een contactlens moet goed passen bij uw oog, daarom bepaalt Medi Optiek in Bussum op basis van een nauwkeurig onderzoek welke contactlenzen voor u het meest geschikt zijn.

Wat wordt er onderzocht?

Tijdens het onderzoek wordt in de sterkte van het oog vastgesteld en daarnaast worden de algehele gezondheid van het oog en de vorm van het oog in kaart gebracht. In overleg met u maken we een keuze voor een bepaald type lens, die we vervolgens indien nodig voor u op maat maken. Het type (pas)lens bepaalt vervolgens hoe lang de proefpassing duurt.

Typen lenzen

Wij onderscheiden drie verschillende typen lenzen:

  • Zachte contactlenzen
  • Harde contactlenzen
  • Nachtlenzen

Binnen deze drie typen zijn nog weer een groot aantal mogelijkheden te onderscheiden qua vorm, materiaal, levensduur etc.

Kosten contactlensaanpassing

Bij Medi Optiek leveren we niet alleen de lenzen, maar ook de voor- en nazorg. Er is al een contactlensaanpassing inclusief een maand proeflenzen en een instructie voor 35 euro.

Onze onderscheidende waarde

De kwaliteit van de producten is belangrijk, maar nog belangrijker is wat er met deze producten gebeurt. Goede lenzen op het verkeerde oog geven alsnog niet het gewenste resultaat. Daarom vinden we de kwaliteit van onze diensten minstens even belangrijk. Oogmetingen, contactlensmetingen en kleuranalyses worden bij Medi Optiek dan ook uitgevoerd door gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten, kleuranalisten, een optometrist en een orthoptist. We hebben dus veel kennis in huis die we door middel van één of twee stageplaatsen ook graag doorgeven aan de toekomstige generatie. 

Heeft u meer informatie nodig of wilt u eens een nieuw type contactlens testen? Geen probleem, wij staan voor u klaar!

Naar de winkel     Bestel in onze webshop

 Top