-

Partners

ZORGVULDIG GESELECTEERD


De selectie van partners bij Medi Optiek

Bij Medi Optiek zoeken we altijd naar de contactlens die het beste bij jouw ogen en kijksituatie past. Kortom: wij verzorgen jouw ideale kijkoplossing. Om dit te bewerkstelligen zijn wij zeer selectief in de contactlensleveranciers waarmee wij werken. Wij zoeken partners die net als wij ernaar streven om topkwaliteit te leveren aan onze klanten. Een goede samenwerking en partnerschap met een leverancier vinden wij cruciaal. Het zorgt er namelijk voor dat wij ervaringen kunnen delen, kunnen sparren met elkaar en contactlenzen kunnen aanpassen waar nodig om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bij ons ben je dus altijd verzekerd van de beste service en contactlensproducten!

Bekijk hieronder met welke contactlensleveranciers wij samenwerken.

Coopervision
Coopervision is een grote bekende contactlensleverancier. Ze bestaan al sinds 1980 en leveren hun producten over de gehele wereld. Coopervision wil voor iedereen, waar nodig, het gezichtsvermogen verbeteren.

Alcon
Alcon is een Amerikaans-Zwitsers medisch bedrijf dat gespecialiseerd is in oogzorgproducten. Opgericht in 1945 levert het bedrijf al vele jaren verscheidene soorten contactlenzen over de hele wereld. Alcon streeft ernaar om wereldleider te zijn in het bieden van optimale ooggezondheid en innoverende oogzorgproducten.

Procornea
Procornea is ontwikkelaar, producent en leverancier van zowel vormstabiele- als zachte contactlenzen en nachtlenzen. Het bedrijf is opgericht in 1975 en ze zijn gespecialiseerd in maatwerk contactlenzen.

Bausch en Lomb
Bausch en Lomb is een van de bekendste merken op het gebied van oogzorg in de wereld. Ze leveren een zeer breed assortiment van producten voor de gezondheid van het oog, waaronder contactlenzen en lensverzorgingsproducten. Ze bestaan al sinds 1853.

Menicon
De Nederlandse tak van Menicon bestaat al 45 jaar. Het bedrijf, voorheen genaamd NKL Contactlenzen, is in 1974 opgericht als producent van harde contactlenzen.  Inmiddels leveren ze ook zachte maatwerk lenzen en nachtlenzen. In 2006 werden ze onderdeel van het Japanse Menicon. Sinds die tijd distribueren ze ook zachte disposable lenzen en lenzenvloeistoffen. 

Johnson & Johnson
Johnson & Johnson, opgericht in 1886, is een van de grootste leveranciers van gezondheidsproducten. Contactlenzen zijn een van hun specialiteiten.

Oog voor jou

Bij Medi Optiek excelleren wij in het geven van service bij contactlensdragers. Het belangrijkste bij het dragen van lenzen is namelijk een goede aanpassing, goed onderhoud en regelmatige controles. 


×

Wij nemen telefonisch contact met je op