-

Contactlenzen

voor alle situaties


Wij streven er altijd naar om jou een kijkoplossing te geven die perfect past bij jouw dagelijkse bezigheden en persoonlijke voorkeuren.  Vaak kan een bril je verder helpen maar misschien wil je juist liever zo min mogelijk een bril dragen. Of misschien wil je voor specifieke situaties graag een alternatief voor de bril hebben. Dan zijn contactlenzen wellicht voor jou de ideale optie!
Want contactlenzen bieden vrijheid en zijn breed inzetbaar.  Je kunt contactlenzen dragen in de situaties dat een bril niet altijd even handig is, zoals bij sporten of het uitgaan. Maar je kunt ze uiteraard ook gebruiken als jouw primaire kijkoplossing voor de hele dag. Zelfs tegelijkertijd veraf en dichtbij scherp zien is geen probleem met contactlenzen. Daarvoor zijn er de handige multifocale contactlenzen.
Bij Medi Optiek in Bussum in het hart van het Gooi bieden wij een groot assortiment aan contactlenzen en hebben we voor iedere levensstijl een passende lens.

Wil je meer weten? Klik dan hieronder op de soorten contactlenzen die wij aanbieden en ontdek jouw perfecte match.

Wat wordt er onderzocht?

Tijdens het onderzoek wordt in de sterkte van het oog vastgesteld en daarnaast worden de algehele gezondheid van het oog en de vorm van het oog in kaart gebracht. In overleg met u maken we een keuze voor een bepaald type contactlens, die we vervolgens indien nodig voor u op maat maken. Het type (pas)lens bepaalt vervolgens hoe lang de proefpassing duurt.

Binnen deze drie typen contactlenzen zijn nog weer een groot aantal mogelijkheden te onderscheiden qua vorm, materiaal, levensduur etc.

Instructievideo’s

Wanneer je bij ons aan contactlenzen begint, dan leren we je ook hoe je ze in en uit moet doen. Een goede voorbereiding hierin is echt het halve werk. Daarom vind je hieronder prachtige instructievideo’s hoe je lenzen in en uit moet doen. Dus heb je binnenkort een contactlens instructie bij ons?
Kijk deze video’s en je komt goed beslagen ten ijs.
Ook zijn deze video’s zeer informatief als je overweegt aan contactlenzen te beginnen.
Zo weet je precies wat je kan verwachten.
Veel kijkplezier!

Oog voor jou

Bij Medi Optiek zetten we vol toewijding onze vakmanschap in om jou de best mogelijke oogzorg te geven. Integer en met respect adviseren we jou de beste en mooiste producten. In een mooie omgeving en een fijne sfeer.
Je bent van harte uitgenodigd in onze winkel in het hart van het Gooi: Bussum.

Bekijk ook×

Wij nemen telefonisch contact met je op