-

Bril naast lenzen

Goed (uit)zien


We horen je als enthousiaste contactlensdrager al denken: een bril naast lenzen, moet dat? Waarschijnlijk ben je aan contactlenzen begonnen omdat je van de vrijheid houdt die het dragen ervan met zich mee brengt. Of omdat je stiekem eigenlijk niet zo van brillen houdt. En toch raden wij al onze contactlensdragers aan om ook een bril aan te schaffen. Want het brengt zoveel voordelen met zich mee!

Een extra bril naast je lenzen kan namelijk heerlijke rust en comfort bieden. Soms kan het een genot zijn om na een lange dag werken de lenzen even uit te doen. Irriteren de lenzen of heb je wat drogere ogen? Ook dan kan het opzetten van de bril net even wat meer comfort bieden. Mag je door omstandigheden even geen lenzen dragen of kom je er net achter dat de lenzen op zijn: dan heb je een ideale kijkoplossing achter de hand.

Overigens kan je een extra bril ook als aanvulling op de lenzen gebruiken. Als je geen multifocale lenzen wilt, maar toch goed wilt kunnen lezen: draag dan een leesbril die je over de lenzen heen draagt. Ideaal!

Hebben we je al overtuigd? Kom snel bij ons langs en we bespreken graag de mogelijkheden met je. 

Een bril kan ook als aanvulling op lenzen gebruikt worden.
Als je geen multifocale lenzen wilt, maar toch goed wilt kunnen lezen: draag dan een leesbril die je over de lenzen heen draagt. Ideaal!

Een extra bril naast je lenzen kan heerlijke rust en comfort bieden.

Oog voor jou

Bij Medi Optiek zetten we vol toewijding onze vakmanschap in om jou de best mogelijke oogzorg te geven. Integer en met respect adviseren we jou de beste en mooiste producten. In een mooie omgeving en een fijne sfeer.
Je bent van harte uitgenodigd in onze winkel in het hart van het Gooi: Bussum.

Bekijk ook×

Wij nemen telefonisch contact met je op