-

Kinderbrillen

Ook het beste voor jouw kind!


Ook als je opzoek bent naar kinderbrillen in het Gooi ben je bij Medi Optiek in Bussum aan het juiste adres. Het design van de brillen is bepalend voor jouw keuze, maar ook de pasvorm en de kwaliteit is van groot belang. Wij zorgen voor een goed advies en begeleiden jou en je kind van A tot Z. Zo is optimaal comfort in combinatie met een trendy uitstraling gegarandeerd. Jouw zoon of dochter zal de bril met trots gaan dragen!

Met al onze merken bij elkaar hebben we een heel gevarieerd aanbod voor jongens en meisjes: van heel jong, kleurrijk en opvallend tot monturen die neutraal zijn en volwassen ogen. We besteden veel aandacht aan het samenstellen en up-to-date houden van deze collectie.
Voor kinderen tot 14 jaar hebben wij een speciaal kinderabonnement: Kids Club Abonnement. Vraag ernaar in de winkel in het hart van het Gooi: Bussum.

Wij zorgen voor een goed advies en begeleiden jou en je kind van A tot Z.

photo of little hipster girl with big glasses

Bij Medi Optiek zoeken we altijd naar de perfecte kijkoplossing voor jouw situatie.

Merken

Bij Medi Optiek zoeken we altijd naar de bril die het beste bij jouw gezicht, stijl en kijksituatie past. 
Kortom: wij verzorgen jouw ideale kijkoplossing. Om dit te bewerkstelligen zijn wij zeer selectief in de montuurleveranciers waarmee wij werken. Wij zoeken partners die net als wij ernaar streven om topkwaliteit te leveren aan onze klanten. Een goede samenwerking en partnerschap met een leverancier vinden wij cruciaal. Het zorgt er namelijk voor dat wij ervaringen kunnen delen, kunnen sparren met elkaar en onze geleverde producten kunnen aanpassen waar nodig om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bij ons ben je dus altijd verzekerd van de beste service en topkwaliteit monturen!

Bekijk hieronder met welke montuurleveranciers wij samenwerken.

Paul & Joe
Vingino
Lindberg
Bbig
Colibris

Oog voor jou

Bij Medi Optiek zetten we vol toewijding onze vakmanschap in om jou de best mogelijke oogzorg te geven. Integer en met respect adviseren we jou de beste en mooiste producten. In een mooie omgeving en een fijne sfeer.
Je bent van harte uitgenodigd in onze winkel in het hart van het Gooi: Bussum.

Bekijk ook×

Wij nemen telefonisch contact met je op