-

Harde lenzen

Keihard de beste


Bij Medi Optiek zijn we niet alleen specialist op het gebied van brillen, maar ook in contactlenzen zijn we keigoed. Vaak zijn mensen het meest bekend met de zachte lenzen. Echter, er is ook de harde contactlens, ook wel vormvaste lens genoemd. Er zijn verschrikkelijk veel soorten op de markt en ze worden geleverd in enkelvoudige en multifocale varianten. Maar geen zorgen: wij zoeken samen met jou naar de lens die perfect bij je past.

De harde contactlens is geschikt voor alle correcties, dus ook de ‘moeilijkere’ hogere correcties.

De harde contactlens geeft het scherpste zicht

Voordelen

Harde contactlenzen zijn vormvaste lenzen. Waar een zachte lens qua materiaal veel flexibeler is, is een harde lens letterlijk harder van materiaal. De vormvaste lens heeft een aantal voordelen ten opzichte van de zachte lens:

  • De harde contactlens geeft het scherpste zicht
  • Ze zijn geschikt voor alle correcties, dus ook de ‘moeilijkere’ hogere correcties
  • Harde contactlenzen zijn makkelijker schoon te maken en derhalve hygiënischer
  • Ze zijn net iets gezonder voor het oog dan zachte contactlenzen.

Instructievideo’s

Wanneer je bij ons aan contactlenzen begint, dan leren we je ook hoe je ze in en uit moet doen. Een goede voorbereiding hierin is echt het halve werk. Daarom vind je hieronder prachtige instructievideo’s hoe je lenzen in en uit moet doen. Dus heb je binnenkort een contactlens instructie bij ons?
Kijk deze video’s en je komt goed beslagen ten ijs.
Ook zijn deze video’s zeer informatief als je overweegt aan contactlenzen te beginnen.
Zo weet je precies wat je kan verwachten.
Veel kijkplezier!

Onze Contactlenspartners

Bij Medi Optiek zoeken we altijd naar de contactlens die het beste bij jouw ogen en kijksituatie past. Kortom: wij verzorgen jouw ideale kijkoplossing. Om dit te bewerkstelligen zijn wij zeer selectief in de contactlensleveranciers waarmee wij werken. Wij zoeken partners die net als wij ernaar streven om topkwaliteit te leveren aan onze klanten. Een goede samenwerking en partnerschap met een leverancier vinden wij cruciaal. Het zorgt er namelijk voor dat wij ervaringen kunnen delen, kunnen sparren met elkaar en contactlenzen kunnen aanpassen waar nodig om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bij ons ben je dus altijd verzekerd van de beste service en contactlensproducten!

Bekijk hieronder met welke contactlensleveranciers wij samenwerken.

Cooper Vision
Alcon
Procornea
Bausch + Lomb
Menicon
Johnson & Johnson

Oog voor jou

Bij Medi Optiek zetten we vol toewijding onze vakmanschap in om jou de best mogelijke oogzorg te geven. Integer en met respect adviseren we jou de beste en mooiste producten. In een mooie omgeving en een fijne sfeer.
Je bent van harte uitgenodigd in onze winkel in het hart van het Gooi: Bussum.

Bekijk ook×

Wij nemen telefonisch contact met je op