-

Oogmeting

Voor optimaal zicht


Bij Medi Optiek willen wij de beste zorg voor jouw ogen leveren. Een cruciaal onderdeel van onze service zijn onze vakkundige oogmetingen om de perfecte sterkte voor jouw mooie nieuwe bril te bepalen.
Dus heb je het idee dat je op de weg de borden niet goed meer kunt lezen? Of zijn met jouw bril de letters op de laptop niet meer zo scherp als vroeger?
Maak dan een afspraak voor een oogmeting. 

De zorg voor jouw ogen is onze prioriteit. Twijfel je over je brilsterkte of zie je niet scherp meer? Wij helpen je graag verder!

Wat doen wij?

Wij doen graag een stapje meer voor jou. Daarom besteden we bij onze oogmeting ook de nodige aandacht aan preventieve oogzorg. Naast dat wij uiterst vakkundig jouw brilsterkte bepalen, controleren wij ook jouw oogdruk en maken we fundusfoto’s (foto’s van de binnenkant van het oog).
Middels al deze meetmogelijkheden kunnen we nauwgezet een dossier van jouw ogen bijhouden om mogelijke problemen tijdig te signaleren en van een oplossing te voorzien.

Werkwijze

Stapsgewijs

1

Voormeting

We doen een computermeting voor een voorlopige sterkte en bepalen de oogdruk en maken foto’s van de binnenkant van het oog.

2

Anamnese

We bespreken jouw reden voor het bezoek en andere factoren waar nodig.

3

Oogmeting

Met de beste apparatuur en verschillende tests bepalen we wat jouw brilsterkte is.

4

Advies

Op basis van de oogsterkte geven we, in samenspraak met jou, een advies voor jouw ideale kijkoplossing.

Oog voor jou

Bij Medi Optiek zetten we vol toewijding onze vakmanschap in om jou de best mogelijke oogzorg te geven. Integer en met respect adviseren we jou de beste en mooiste producten. In een mooie omgeving en een fijne sfeer.
Je bent van harte uitgenodigd in onze winkel in het hart van het Gooi: Bussum.

Bekijk ook×

Wij nemen telefonisch contact met je op