-

Zonnebrillen

stijlvol en functioneel


Bij Medi Optiek vinden we dat een prachtige zonnebril een must is. Een zonnebril is namelijk niet alleen een extensie van je persoonlijke stijl, het beschermt ook je ogen tegen schadelijke UV-stralen. En die bescherming heb je vaker nodig dan je denkt. In de auto, op het water, op het terras of op de fiets: overal biedt een goede zonnebril uitkomst. 

Om jou er altijd trendy en stijlvol uit te laten zien, heeft Medi Optiek absolute topmerken in zijn collectie. Denk maar eens aan DITA, Dick Moby, Chanel, Serengeti, Ray-Ban en Maui Jim. Hiermee hebben we voor elke situatie en elke outfit een bijpassende zonnebril. Wij adviseren je graag welke bril helemaal past bij jouw situatie en jouw look.

Een zonnebril is niet alleen een extensie van je persoonlijke stijl, het beschermt ook je ogen tegen schadelijke UV-stralen. 

Mogelijkheden

Uiteraard maken wij ook zonnebrillen op sterkte. Zowel multifocaal als enkelvoudig. Bijna alle monturen in onze collectie zijn hiervoor geschikt en er is een ruime keuze in kleuren van glazen.
Je hoeft dus niet meer op het terras je zonnebril af te doen om de menukaart te lezen. Met onze multifocale zonneglazen ben je perfect voorbereid.

En heb je weleens gedacht aan een zonnebril voor je kind? Ook voor de allerkleinsten hebben wij mooie trendy brillen die de ogen van je kind optimaal beschermen.

Merken

Bij Medi Optiek zoeken we altijd naar de bril die het beste bij jouw gezicht, stijl en kijksituatie past. 
Kortom: wij verzorgen jouw ideale kijkoplossing. Om dit te bewerkstelligen zijn wij zeer selectief in de montuurleveranciers waarmee wij werken. Wij zoeken partners die net als wij ernaar streven om topkwaliteit te leveren aan onze klanten. Een goede samenwerking en partnerschap met een leverancier vinden wij cruciaal. Het zorgt er namelijk voor dat wij ervaringen kunnen delen, kunnen sparren met elkaar en onze geleverde producten kunnen aanpassen waar nodig om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bij ons ben je dus altijd verzekerd van de beste service en topkwaliteit monturen!

Bekijk hieronder met welke montuurleveranciers wij samenwerken.

Chanel
Tom Ford
Ray-Ban
Serengeti
Andy Wolf
Maui Jim
Dick Moby
Lindberg
Chloé
Oliver Goldsmith
Emmanuelle Khanh

Oog voor jou

Bij Medi Optiek zetten we vol toewijding onze vakmanschap in om jou de best mogelijke oogzorg te geven. Integer en met respect adviseren we jou de beste en mooiste producten. In een mooie omgeving en een fijne sfeer.
Je bent van harte uitgenodigd in onze winkel in het hart van het Gooi: Bussum.

Bekijk ook×

Wij nemen telefonisch contact met je op