-

Computer- en werkbrillen

Optimaal functioneren


Tegenwoordig moet je veel schakelen tussen afstanden op het werk. Tijdens een vergadering kijk je bijvoorbeeld op papieren dossiers, je laptop of tablet, een powerpoint op een groot scherm en dan ook nog naar je collega’s. Heb je aan het einde van een werkdag dan weleens last van hoofd- of nekpijn? Dan kan een werkbril de oplossing voor je zijn!

We horen je al denken: een werkbril? Maar ik heb toch al een prachtige bril van jullie (multifocaal of enkelvoudig)? Natuurlijk werkt deze bril ook, maar wel een stuk minder. De werksituatie is namelijk een speciale situatie die een speciale bril vraagt.
We moeten veel schakelen op vooral de korte- en tussenafstand. En juist daar geeft de multifocale bril een kleiner gezichtsveld en moet je je houding aanpassen om goed op het scherm te kijken. En enkelvoudige glazen corrigeren maar op 1 afstand.

Heb je aan het einde van een werkdag dan weleens last van hoofd- of nekpijn? Dan kan een werkbril de oplossing voor je zijn!

Keyboard, mouse and glasses

De werksituatie is een speciale situatie die een speciale bril vraagt.

Voordelen

Een werkbril is de ideale oplossing want deze richt zich specifiek op de korte- en tussenafstand (het is dus een soort multifocaal glas).
Dus je krijgt een lekker groot gezichtsveld zonder je houding aan te passen. Resultaat: een goede werkhouding en meer kijkcomfort en rust tijdens het werk. Ideaal dus voor het werken op kantoor of het uitvoeren van precisietaken.

Bij Medi Optiek zoeken we altijd naar de perfecte kijkoplossing voor jouw situatie. De glazen voor werkbrillen zijn te leveren in verschillende soorten. Samen met jou zoeken we graag naar de variant die het beste bij jou past.

Maak nu een afspraak bij ons en we vertellen je er graag meer over!

Merken

Bij Medi Optiek zoeken we altijd naar de bril die het beste bij jouw gezicht, stijl en kijksituatie past. 
Kortom: wij verzorgen jouw ideale kijkoplossing. Om dit te bewerkstelligen zijn wij zeer selectief in de montuurleveranciers waarmee wij werken. Wij zoeken partners die net als wij ernaar streven om topkwaliteit te leveren aan onze klanten. Een goede samenwerking en partnerschap met een leverancier vinden wij cruciaal. Het zorgt er namelijk voor dat wij ervaringen kunnen delen, kunnen sparren met elkaar en onze geleverde producten kunnen aanpassen waar nodig om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bij ons ben je dus altijd verzekerd van de beste service en topkwaliteit monturen!

Bekijk hieronder met welke montuurleveranciers wij samenwerken.

Lindberg
Chanel
Andy Wolf
Dita
Götti
Schnuchel
Silhouette
Ray-Ban
Theo
Porsche Design
Lunor
Dick Moby

Oog voor jou

Bij Medi Optiek zetten we vol toewijding onze vakmanschap in om jou de best mogelijke oogzorg te geven. Integer en met respect adviseren we jou de beste en mooiste producten. In een mooie omgeving en een fijne sfeer.
Je bent van harte uitgenodigd in onze winkel in het hart van het Gooi: Bussum.

Bekijk ook×

Wij nemen telefonisch contact met je op