-

Sportbrillen

Kijk op prestaties


Ben je sportief aangelegd? Ga je graag lange stukken fietsen, een mooi rondje golfen of een balletje slaan op de tennisbaan? Of misschien ben je wel een echte waterrat en houd je meer van zeilen of surfen. Welke sport je ook beoefent, je zal het wellicht al vaak ondervonden hebben: een echte sportbril is geen overbodige luxe.

Tijdens het sporten beweeg je meer en anders en de omstandigheden zijn vaak wisselend (bijvoorbeeld een laagstaande zon of schittering op het water). Een gewone correctiebril zakt dan vaker af of heeft net niet de juiste glazen om in jouw sportsituatie het beste kijkgenot te geven. Gelukkig hebben we bij Medi Optiek een mooie collectie sportbrillen die jou helpen om optimaal te presteren!

Onze modellen zijn allemaal op sterkte te leveren met zowel blanke glazen als zonneglazen. Deze glazen bieden goede UV-bescherming en zijn erg sterk en duurzaam. Dus ook ideaal voor buitensporten. En last but not least: onze topkwaliteit sportmonturen sluiten mooi aan rond het hoofd en kunnen tegen een stootje. 

Wil je meer weten? Neem contact op of bekijk hieronder de merken die wij leveren. 

Onze modellen zijn allemaal op sterkte te leveren met zowel blanke glazen als zonneglazen.

Onze sportmonturen sluiten mooi aan rond het hoofd en kunnen tegen een stootje.

Merken

Bij Medi Optiek zoeken we altijd naar de bril die het beste bij jouw gezicht, stijl en kijksituatie past. 
Kortom: wij verzorgen jouw ideale kijkoplossing. Om dit te bewerkstelligen zijn wij zeer selectief in de montuurleveranciers waarmee wij werken. Wij zoeken partners die net als wij ernaar streven om topkwaliteit te leveren aan onze klanten. Een goede samenwerking en partnerschap met een leverancier vinden wij cruciaal. Het zorgt er namelijk voor dat wij ervaringen kunnen delen, kunnen sparren met elkaar en onze geleverde producten kunnen aanpassen waar nodig om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bij ons ben je dus altijd verzekerd van de beste service en topkwaliteit monturen!

Bekijk hieronder met welke montuurleveranciers wij samenwerken.

Nike
Serengeti
Maui Jim
Oakley

Oog voor jou

Bij Medi Optiek zetten we vol toewijding onze vakmanschap in om jou de best mogelijke oogzorg te geven. Integer en met respect adviseren we jou de beste en mooiste producten. In een mooie omgeving en een fijne sfeer.
Je bent van harte uitgenodigd in onze winkel in het hart van het Gooi: Bussum.

Bekijk ook



×

Wij nemen telefonisch contact met je op