-

Nachtlenzen

Slapend vooruit


Het klinkt als een sprookje. Je doet ’s avonds lenzen in, gaat slapen en als je wakker wordt heb je geen bril of lenzen meer nodig. Maar met nachtlenzen kan het echt! Tijdens je slaap corrigeren de lenzen je ogen, zodat je overdag geen lenzen of bril hoeft te dragen. Nachtlenzen zijn harde zuurstof doorlatende lenzen met een speciale vorm. Hierdoor wordt het hoornvlies langzaam platter gemaakt en verandert de sterkte.

Nachtlenzen zijn harde zuurstof doorlatende lenzen met een speciale vorm. Hierdoor wordt het hoornvlies langzaam platter gemaakt en verandert de sterkte. 

Tijdens je slaap corrigeren de lenzen je ogen

Waarom nachtlenzen

Vind je het niet fijn om een bril of lenzen te moeten dragen? Dan kunnen nachtlenzen voor jou een oplossing zijn. Je draagt de lenzen als je slaapt, dus je voelt ze bijna niet. Binnen 1 of 2 weken is het al mogelijk om scherp te zien zonder bril of contactlenzen. Het resultaat is alleen niet permanent. Je zult de nachtlenzen trouw moeten blijven dragen om overdag goed te blijven zien.

Helaas zijn nachtlenzen niet voor iedereen geschikt. Bij de meeste nachtlenzen moet je een minsterkte hebben en er zitten beperkingen aan de hoogte van de sterkte en de eventuele cilinder.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor nachtlenzen? Maak dan een afspraak bij ons. Onze specialisten vertellen je graag meer.

Instructievideo’s

Wanneer je bij ons aan contactlenzen begint, dan leren we je ook hoe je ze in en uit moet doen. Een goede voorbereiding hierin is echt het halve werk. Daarom vind je hieronder prachtige instructievideo’s hoe je lenzen in en uit moet doen. Dus heb je binnenkort een contactlens instructie bij ons?
Kijk deze video’s en je komt goed beslagen ten ijs.
Ook zijn deze video’s zeer informatief als je overweegt aan contactlenzen te beginnen.
Zo weet je precies wat je kan verwachten.
Veel kijkplezier!

Onze Contactlenspartners

Bij Medi Optiek zoeken we altijd naar de contactlens die het beste bij jouw ogen en kijksituatie past. Kortom: wij verzorgen jouw ideale kijkoplossing. Om dit te bewerkstelligen zijn wij zeer selectief in de contactlensleveranciers waarmee wij werken. Wij zoeken partners die net als wij ernaar streven om topkwaliteit te leveren aan onze klanten. Een goede samenwerking en partnerschap met een leverancier vinden wij cruciaal. Het zorgt er namelijk voor dat wij ervaringen kunnen delen, kunnen sparren met elkaar en contactlenzen kunnen aanpassen waar nodig om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bij ons ben je dus altijd verzekerd van de beste service en contactlensproducten!

Bekijk hieronder met welke contactlensleveranciers wij samenwerken.

Procornea
Menicon

Oog voor jou

Bij Medi Optiek zetten we vol toewijding onze vakmanschap in om jou de best mogelijke oogzorg te geven. Integer en met respect adviseren we jou de beste en mooiste producten. In een mooie omgeving en een fijne sfeer.
Je bent van harte uitgenodigd in onze winkel in het hart van het Gooi: Bussum.

Bekijk ook×

Wij nemen telefonisch contact met je op