-

Zachte lenzen

comfort en gemak


Medi Optiek biedt een breed scala aan zachte lenzen aan. En zoals je van ons gewend bent, is het louter topkwaliteit. Het voordeel van zachte lenzen is dat ze makkelijk wennen doordat een zachte lens geen vaste vorm heeft. Daarnaast zijn zachte lenzen minder gevoelig voor stof en wind.
Maar er zijn zoveel soorten zachte lenzen in omloop, dat je als klant soms door de bomen het bos niet meer ziet. Maar geen zorgen: wij zoeken samen met jou naar de lens die perfect bij je past.

Hier alvast een kleine greep uit de mogelijkheden die wij bieden. Wij leveren daglenzen, maandlenzen en tweewekelijkse lenzen. Welk type bij jou past, hangt af van je sterkte en hoe vaak je de lenzen wilt dragen.

Wij zoeken samen met jou naar de lens die perfect bij je past.

De daglens is de meest gekozen lens bij Medi Optiek.

Daglenzen
De daglens is de allemansvriend onder de contactlenzen en om die reden ook de meest gekozen contaclens bij Medi Optiek. Het beste van daglenzen is het gebruiksgemak. Voor andere soorten lenzen heb je lenzenvloeistof nodig en moet je ze op de juiste wijze schoonmaken. Voor daglenzen hoeft dat niet! Je haalt de lens uit de verpakking, zet ze gemakkelijk in en draagt ze zolang je wilt. Na gebruik, haal je ze uit je ogen en gooi je ze weg. Super hygiënisch en je kan niets kwijt raken.

Maandlenzen
Bij Medi Optiek leveren we ook topkwaliteit maandlenzen. Je draagt de contactlens voor een maand en daarna pak je een nieuwe lens. Het grote pluspunt van maandlenzen is dat ze voordeliger zijn qua prijs in vergelijking tot de daglenzen en tweewekelijkse lenzen. Echter, een maandlens vergt wel wat meer onderhoud qua bewaren en schoonmaken.  Er zijn vele soorten en merken maandlenzen beschikbaar. Maar maak je geen zorgen: wij zullen je adviseren welke lens voor jou de beste match is.

Multifocale lenzen
Iedereen kent wel de multifocale bril: een bril waarmee je op alle afstanden scherp kunt zien. Maar wist je al dat er ook multifocale contactlenzen bestaan? Met deze lenzen kan je veraf scherp zien, alles lezen en achter de computer werken. Ideaal als je even geen bril wilt dragen, maar qua zicht niets wilt inleveren. Multifocale lenzen kunnen soms even wennen zijn, maar daarna kan je genieten van alle voordelen. Je kan ze ook perfect combineren met een multifocale bril: dan heb je voor elke situatie een goede kijkoplossing. Bij Medi Optiek leveren we multifocale contactlenzen die perfect bij jouw ogen passen. 

Instructievideo’s

Wanneer je bij ons aan contactlenzen begint, dan leren we je ook hoe je ze in en uit moet doen. Een goede voorbereiding hierin is echt het halve werk. Daarom vind je hieronder prachtige instructievideo’s hoe je lenzen in en uit moet doen. Dus heb je binnenkort een contactlens instructie bij ons?
Kijk deze video’s en je komt goed beslagen ten ijs.
Ook zijn deze video’s zeer informatief als je overweegt aan contactlenzen te beginnen.
Zo weet je precies wat je kan verwachten.
Veel kijkplezier!

Onze Contactlenspartners

Bij Medi Optiek zoeken we altijd naar de contactlens die het beste bij jouw ogen en kijksituatie past. Kortom: wij verzorgen jouw ideale kijkoplossing. Om dit te bewerkstelligen zijn wij zeer selectief in de contactlensleveranciers waarmee wij werken. Wij zoeken partners die net als wij ernaar streven om topkwaliteit te leveren aan onze klanten. Een goede samenwerking en partnerschap met een leverancier vinden wij cruciaal. Het zorgt er namelijk voor dat wij ervaringen kunnen delen, kunnen sparren met elkaar en contactlenzen kunnen aanpassen waar nodig om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bij ons ben je dus altijd verzekerd van de beste service en contactlensproducten!

Bekijk hieronder met welke contactlensleveranciers wij samenwerken.

Cooper Vision
Alcon
Procornea
Bausch + Lomb
Menicon
Johnson & Johnson

Oog voor jou

Bij Medi Optiek zetten we vol toewijding onze vakmanschap in om jou de best mogelijke oogzorg te geven. Integer en met respect adviseren we jou de beste en mooiste producten. In een mooie omgeving en een fijne sfeer.
Je bent van harte uitgenodigd in onze winkel in het hart van het Gooi: Bussum.

Bekijk ook×

Wij nemen telefonisch contact met je op