-

Onze Kijk

Oog voor jou


Bij Medi Optiek willen we jouw ogen centraal stellen en je de beste oogzorg geven die mogelijk is. Om dit te bewerkstelligen hebben wij altijd een team met specialisten voor je klaarstaan. Hierbij een overzicht van de professionals die jou graag helpen:

  • Opticiens. We hebben meerdere gediplomeerde opticiens met elke vele jaren ervaring. Zij verzorgen vakkundige oogmetingen, repareren jouw bril of voorzien je van advies voor jouw ideale kijkoplossing.
  • Contactlensspecialisten. Onze gediplomeerde contactlensspecialisten zorgen ervoor dat jij de beste contactlenzen aangemeten krijgt. Daarnaast kijken ze bij elke contactlenscontrole naar de conditie van het oog, hoe de lens zit en of de sterkte nog goed is.
  • Optometrist. Als je uitgebreid naar je ogen wilt laten kijken, dan kan je terecht bij onze optometrist. Zij verzorgt een volledige oogscreening inclusief oogmeting. Een dergelijk onderzoek is raadzaam als je specifieke klachten hebt. Daarnaast wordt ook de oogdruk gemeten en worden er foto’s van het netvlies gemaakt (zogenaamde fundusfoto’s).
  • Oogarts. Wij werken nauw samen met een oogarts. Hij beoordeelt mede de fundusfoto’s en geeft advies waar nodig.
  • Ziekenhuis. Wij hebben contact met de ziekenhuizen waar nodig. Voor doorverwijzingen en/of overleg.

Wij geven de best mogelijke oogzorg aan iedereen die goed wil zien en goed gezien wil worden.

Missie

Onze missie is om bij te dragen aan een betere kwaliteit van leven.
Respectvol en met volledige toewijding geven wij de best mogelijke oogzorg aan iedereen die goed wil zien en goed gezien wil worden.
Met plezier en in een omgeving die voelt als thuis.

Oog voor jou

Bij Medi Optiek zetten we vol toewijding onze vakmanschap in om jou de best mogelijke oogzorg te geven. Integer en met respect adviseren we jou de beste en mooiste producten. In een mooie omgeving en een fijne sfeer.
Je bent van harte uitgenodigd in onze winkel in het hart van het Gooi: Bussum.

Bekijk ook×

Wij nemen telefonisch contact met je op