tab-medi-optiek-brillenglazen

Brillenglazen, welke moet ik kiezen?

Haarscherp zien draagt bij aan een comfortabel gevoel. Het is daarom belangrijk dat u een brillenglas kiest dat bij u past. Een criterium om op te letten is wat u overdag doet. Bent u aan het werk, rijdt u regelmatig auto of leest u vaak? De brillenglazen kunnen zo precies op uw ogen afgestemd worden.

Als u een bril nodig hebt voor zowel veraf als dichtbij, dan zijn multifocale glazen de ideale oplossing. Hierin zijn diverse gebieden geslepen die in elkaar overlopen en waarmee u veraf en dichtbij goed kunt zien. Ook speciaal voor op uw werk zijn er brillenglazen verkrijgbaar. Met uw multifocale bril kunt u het beeldscherm van uw computer niet duidelijk zien en voor een leesbril staat de computer te ver van u vandaan. Bureauglazen zijn de oplossing hiervoor. Deze glazen corrigeren de ogen op korte en middellange afstand en het leesbereik wordt groter.

Gun uw ogen maatwerk

De huidige tijd vergt veel van uw ogen. Door intensief gebruik van diverse beeldschermen en toenemende drukte in ons dagelijks leven krijgen onze ogen een enorme hoeveelheid informatie te verwerken. Klachten als hoofdpijn, wazig zicht en droge, vermoeide, rode of jeukende ogen liggen daardoor op de loer. Een zo optimaal mogelijke en op maat gemaakte oplossing kan dit tot een minimum beperken. Ons professionele team staat klaar om u te adviseren wat voor u de meest optimale oplossing is.

Kom langs! 


Lees meer over brillenglazen


Top