-

Correctiebrillen

Goed (uit)zien


Bij Medi Optiek hebben we oog voor jou! Daarom vinden we het erg belangrijk dat je een bril hebt die uitdraagt wie jij bent en waar jij helemaal gelukkig mee bent. Het uitkiezen van een nieuw montuur is echter niet eenvoudig. Gelukkig helpen onze adviseurs jou graag om de perfecte keuze te maken uit ons uitgebreide assortiment.

Om jou er altijd op je best uit te laten zien, heeft Medi Optiek absolute topmerken in zijn collectie. Denk maar eens aan DITA, Lindberg, Chanel, Andy Wolf, Theo en Lunor. Met deze merken kan je voor een meer trendy uitstraling gaan maar ook een meer klassieke, sportieve of stoere vibe is mogelijk.
Alles is mogelijk en wij helpen jou graag de juiste match te vinden.

Dus ben je toe aan iets nieuws? Heb je zin om jouw look een update te geven? Bij Medi Optiek ben je aan het juiste adres.

Heb je zin om jouw look een update te geven? Kom bij ons langs in de winkel.

Merken

Bij Medi Optiek zoeken we altijd naar de bril die het beste bij jouw gezicht, stijl en kijksituatie past. 
Kortom: wij verzorgen jouw ideale kijkoplossing. Om dit te bewerkstelligen zijn wij zeer selectief in de montuurleveranciers waarmee wij werken. Wij zoeken partners die net als wij ernaar streven om topkwaliteit te leveren aan onze klanten. Een goede samenwerking en partnerschap met een leverancier vinden wij cruciaal. Het zorgt er namelijk voor dat wij ervaringen kunnen delen, kunnen sparren met elkaar en onze geleverde producten kunnen aanpassen waar nodig om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bij ons ben je dus altijd verzekerd van de beste service en topkwaliteit monturen!

Bekijk hieronder met welke montuurleveranciers wij samenwerken.

Lindberg
Chanel
Andy Wolf
Anne et Valentin
Götti
Schnuchel
Silhouette
Ray-Ban
Theo

Porsche Design
Lunor
Dick Moby
Chloé
Saint Laurent
Barton Perreira
Oliver Goldsmith
Tom Ford
Emmanuelle Khanh
Blackfin
Masunaga
Johann von Goisern

Oog voor jou

Bij Medi Optiek zetten we vol toewijding onze vakmanschap in om jou de best mogelijke oogzorg te geven. Integer en met respect adviseren we jou de beste en mooiste producten. In een mooie omgeving en een fijne sfeer.
Je bent van harte uitgenodigd in onze winkel in het hart van het Gooi: Bussum.

Bekijk ook×

Wij nemen telefonisch contact met je op